Radno vreme:

06:30 - 21:00

Mi smo treneri sa višegodišnjim iskustvom u individualnom radu sa rekreativcima i sportistima. O našem uspehu svedoče brojni postignuti rezultati poput gubitka viška kilograma, boljih performansi u trci ili na terenu ali i zadovoljstvo naših klijenata. Informisaćemo te o činjenicama u vezi sa vežbanjem, kvalitetnom ishranom i zdravim životnim navikama kaoi podstaći da svo stečeno znanje primeniš u svakodnevnom životu.

Naš fitness studio na Crvenom Krstu je sredina stvorena da ti pruži uslove potrebne da svoje telo dovedeš u najbolje moguće stanje u estetskom i zdravstvenom smislu. Pozivamo te da nam se pridružiš i vidiš zašto smo do sada imali uspešnu saradnju sa više stotina klijenata.

LIČNI TRENER

Jovan Prpa

- Dipl. Prof. fizičkog vaspitanja i sporta (košarka) - Bivši košarkaš. Košarkaški trener mlađih selekcija 2 godine - Personalni trener od 2011 godine - Oblast istraživanja : Trening snage, ishrana, motorna kontrola, kineziologija, psihologija, marketing.
LIČNI TRENER

Nikola Stojiljković

- Master.Ing.Maš (Biomedicinsko inženjerstvo). - Bivši profesionalni plivač, instruktor plivanja, spasilac. - Personalni trener od 2011 godine. - Oblast istraživanja: Trening snage, ishrana, powerlifting, elektromiografija, biološki signali I njihova softverska obrada, kineziologija, biomedicinsko inženjerstvo

Naš sistem rada obuhvata:

Rad sa oba pola i svih uzrasta

Rad sa rekreativcima

Rad sa sportistima

Oporavak od povreda

Rad sa osobama sa invaliditetom

Uz nas očekuj sledeće rezultate:

 Bolju telesnu kompoziciju (redukovanje masti, povećanje mišićne mase)

  Prevenciju i korekciju telesnih deformiteta

 Organizam otporniji na stresove

 Poboljšan zdravstveni status

 Veću produktivnost na poslu

 Subjektivno olakšanje pri svakodnevnim aktivnostima

 Viši nivo samopouzdanja