Radno vreme:

08:00 - 22:00

Pozovite nas:

+381.60.31.31.799

Tanja Andrić

„Nakon nekoliko godina vežbanja po teretanama sa ljudima koji, uglavnom misle da znaju svoj posao, otkrivam Workout team, Nidžu i Jocu, dvojicu mladih trenera sa vizijom. Brzo sam shvatila da se razlikuju od drugih, jer na prvom mestu, slušaju vežbača i njegove probleme, shvataju okolnosti u kojima se neko nalazi i ne trude se da nametnu svoje mišljenje, već da pomognu da se tegobe olakšaju i ljudi usmere.

Pored toga što sam majka dvoje male dece i neko sa devetočasovnim radnim vremenom, imam i probleme sa štitnom žlezdom, dijagnoza je Hašimoto i Hipotireoza, dakle, usporeni rad štitne žlezde koji u kombinaciji sa kancelarijskim poslom, daje sliku jedne gojazne osobe. Već na prvom treningu izložila sam im sve svoje probleme, a na drugom me je sačekao spisak suplementacije, dijetetska preporuka i strogo zabranjene namirnice, nešto što lekari uvek zaborave da napomenu. Tada mi je bilo jasno da sam počela da vežbam sa profesionalcima koji uz izbalansiran trening vode računa i o dijetetskim potrebama klijenta, a da se to ne svodi na ustaljenu preporuku belog mesa bez kožice i kupus salate.

Workout Team su prvi treneri kojima sam rekla da se hranim po principima francuske hrono kuhinje, a koji mi nisu savetovali momentalan prelazak na Low Carb, zarad brzih početnih rezultata. Naprotiv, proučili su temeljno princip ishrane i pokazali da u njihovoj teretani nema mesta sujeti, već konstantnom učenju i širenju vidika. Moj napredak je uočljiv, nema jojo efekta, već se masne naslage smanjuju ravnomerno i u kontinuitetu.

Veoma sam zadovoljna što sam ih izabrala i svakome ih najtoplije preporučujem.“

Tanja-Profilna-krug
Tanja Andrić